Kalbynet logo 19

kalbynet

HAR DIN HEMSIDA SLUTAT FUNGERA?

05 december 2022

Löpande görs säkerhetsuppdateringar som innebär att en ålderstigen hemsida kan sluta fungera. Just nu pågår en uppdatering av många webbhotell där de uppdaterar PHP:n från 7.4 till 8.0 och då är det många som upplever problem med sin hemsida. Det kan vara flera olika anledningar till att just din sida har slutat fungera. Men det vanligaste är att ditt CMS system t.ex. Wordpress behöver uppdateras, eventuella plugins eller temamallen. Dessa uppdateringar kan vi hjälpa dig med. Skulle det vara så att din hemsida är för gammal för dessa uppdateringar så kan den behöva byggas om för att hålla de nya säkerhetskraven som ställs.

Har du problem med just din hemsida så hör av dig till oss på Kalbynet via telefon 0479-42120 eller via mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så ser vi om vi kan hjälpa dig.
 


 Hemsida slutat fungera 1080

 

Kontakta oss på telefon 0479-421 20 eller mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så berättar vi mer!

Lämna en kommentar

Du kommenterar som gäst.

KalbyNet AB

Södra Portgatan 28 B vån 2
Södra Portgatan 28 B, 283 50 Osby
0479-42120
service@kalbynet.se

Följ oss

  

Kalbynet använder så kallade cookies för att göra din upplevelse bättre och ditt besök på hemsidan bekvämare. Genom att fortsätta accepterar du att vi använder cookies.
Mer info Ok