Kalbynet logo 19

kalbynet

Kalbynet har en lång historik med Joomla hemsidor

23 mars 2021

Sedan starten av företaget 1996 och intresset för att skapa företagshemsidor har vi byggt åtskilliga kundunika hemsidor med Joomla som publiceringsvertkyg.
Joomla plattformen har varit en stabil webblösning men ökar inte i popularitet i Sverige utan konkurreras numera ut av WordPress och vid val av webbshop den integrerade WooCommerce lösningen. 

Många kunder är dock lojala Joomla och har valt att utveckla befintlig hemsida. Här spelar vi på Kalbynet ofta en viktig roll som IT-support med att uppdatera gamla Joomla versioner till nyaste och samtidigt säkerställa att även plugin och andra funktionaliteter fortsätter att fungera bra efter uppgraderingen. 

För en del kunder så har vi även installerat en mer användarvänlig sidbyggare som jobbar med en blockstruktur som gör det betydligt enklare att underhålla sidan för den som inte är så van Joomla användare.
Kalbynet joomla

Vill du ha hjälp med din Joomla sida eller går i tankar på att bygga en helt ny attraktiv WordPress hemsida, tveka inte att kontakta oss på 0479 – 421 20 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Lämna en kommentar

Du kommenterar som gäst.

KalbyNet AB

Södra Portgatan 28 B vån 2
Södra Portgatan 28 B, 283 50 Osby
0479-42120
service@kalbynet.se

Följ oss

  

Kalbynet använder så kallade cookies för att göra din upplevelse bättre och ditt besök på hemsidan bekvämare. Genom att fortsätta accepterar du att vi använder cookies.
Mer info Ok