Kalbynet logo 19

kalbynet

Nytt år - ny hemsida

08 januari 2013

Mellandagarna är en bra tid att samla nya krafter och att planera inför det nya året. I år ägnade jag tiden mellan alla grötrim och ringdanser med att göra om vår egen hemsida: kalbynet.se.

Jag ville dra nytta av det nya som jag lärt mig under 2012. 2012 är för mig det år då utryck som konvertering, mobile first och responsive design har fått mig att vakna till. Egentligen är det ju ganska självklart, men det är så lätt att bli blind. Jag erkänner: Jag har varit så förblindad av skinande bildspel, vackra bilder och "head set hotties" att jag ibland inte hört vad besökarna egentligen säger.

  • Besökarna är alltid otåliga.
  • Besökarna vill komma till avslut.
  • Besökarna vill inte bli irriterade.
  • Besökarna använder ofta mobiltelefon eller surfplatta.

Med dessa tankar i bakhuvudet har jag byggt om vår hemsida. Resultatet hoppas jag blir en hemsida som är tydligare och mer rakt på sak. Det ultimata testet var när jag visade sidan för en äldre herre som har erkänt flackande blick. Att se honom efter några sekunder klicka på "call to action"-knappen var ren eufori. Hoppas att även du uppplever att sidan förändrats till det bättre. Hör gärna av dig med åsikter.

Skriven av

Per Pegard

Per Pegard

Delägare. Var med och startade KalbyNet och har jobbat med webbutveckling sedan 1996.

Lämna en kommentar

Du kommenterar som gäst.

KalbyNet AB

Södra Portgatan 28 B vån 2
Södra Portgatan 28 B, 283 50 Osby
0479-42120
service@kalbynet.se

Följ oss

  

Kalbynet använder så kallade cookies för att göra din upplevelse bättre och ditt besök på hemsidan bekvämare. Genom att fortsätta accepterar du att vi använder cookies.
Mer info Ok