Kalbynet logo 19

kalbynet

Trender som kommer att forma 2014

07 januari 2014

Trender som kommer att forma 2014

Stephanie Frasco, som är en ledande marknadsföringskonsult inom sociala medier, skriver om elva riktningar inom webbmarknadsföring och sociala medier som hon tror kommer att forma 2014.
Nedan listar vi några av de vi tror på mest.

 1. Varje webbplats måste optimeras för mobilen
  Detta innebär att ha en responsive design på din hemsida och tänka på hur människor interagerar med ditt företag via mobila enheter.
 2. Blogga förblir det främsta sättet att skapa nya affärer på
  Att skapa bra innehåll regelbundet och driva trafik till din webbplats kommer att förbli det främsta sättet att generera nya leads. Det innebär som ett litet företag, om du inte har en blogg ännu, är det dags att starta en.
 3. Triggade e-post kommer att öka försäljningen
  Kunder är ute efter att få kontakt med varumärken och genom att tillhandahålla anpassat innehåll för dem, baserat på deras beteende, kommer detta hjälpa dig att öka din försäljning.
 4. Bildcentrerade platser fortsätter att öka
  Instagram, Pinterest etc är uppbyggd för bilder. Även om texten inte är död, du måste tänka ut sätt att införliva bilder i din strategi som förgyller ditt skriftliga sammanhang.
 5. Videokonsumtionen kommer att öka
  Oavsett om det är en pedagogisk video eller en annons, kommer kunder att se videoinnehåll för att lära sig om företaget. Video kommer att fortsätta att skapa meningsfulla relationer mellan företag och konsumenter. Tänk till exempel video kundservice.
 6. Delning kommer att vara viktigare än någonsin
  Delning via sociala medier intensifieras och alla kommer att göra det. Även om det är ett bra sätt att få ditt innehåll delat, innebär det också utmaningar att bli hittad. Det viktigaste här är att kommunicera direkt och relevant med din kund och du kommer att hittas. Plus, det kommer att hjälpa din sökranking.

Läs mer: 11 Web Marketing and Social Media Trends That Will Shape 2014

 

Skriven av

Marie Nilsson

Marie Nilsson

Har jobbat på KalbyNet sedan 2008 som webbdesigner/projektledare. Hjälper våra kunder med Joomla & WordPress-lösningar.

Lämna en kommentar

Du kommenterar som gäst.

KalbyNet AB

Södra Portgatan 28 B vån 2
Södra Portgatan 28 B, 283 50 Osby
0479-42120
service@kalbynet.se

Följ oss

  

Kalbynet använder så kallade cookies för att göra din upplevelse bättre och ditt besök på hemsidan bekvämare. Genom att fortsätta accepterar du att vi använder cookies.
Mer info Ok