Kalbynet logo 19

kalbynet

Hemsida med anläggning och växtbäddar i fokus

18 september 2017

Bara Mineraler

Bara Mineraler är marknadsledande i Europa inom förädling av platålera och pimpsten för inblandning i odlingssubstrat för yrkesmässig odling och anläggning. Med lera som bas, produceras också växtvårdande produkter för hortikultur. Hekla® Pimpsten är en isländsk pimpsten från vulkanen Hekla med en optimal sammansättning av porer som håller syre respektive vatten. Produkten används flitigt av både av yrkesodlare och anläggare.

Unik produkt kräver en informativ och kommunikativ hemsida. Hemsidan är byggd i WordPress och hanterar fyra olika språk. Genom symboler beskrivs de olika produkternas egenskaper och styrkor på ett överskådligt sätt. Även små bildspel som visar produkternas användningsområden förstärker produkten. KalbyNet har byggt upp strukturen och sedan tillsammans med kunden lagt in allt material.

Då kunden är aktiv med såväl blogg som Instagram har vi på startsidan skapat ytor för att besökaren snabbt skall kunna navigera i deras olika blogginlägg samt även valt att bygga Instagram vertikalt på högerkanten, vilket inneburit att fler bilder kan visas på en liten yta.  

KalbyNet AB

Södra Portgatan 28 B vån 2
Södra Portgatan 28 B, 283 50 Osby
0479-42120
service@kalbynet.se

Följ oss

  

Kalbynet använder så kallade cookies för att göra din upplevelse bättre och ditt besök på hemsidan bekvämare. Genom att fortsätta accepterar du att vi använder cookies.
Mer info Ok