Kalbynet logo 19

kalbynet

Bergendahls.se

13 juni 2019

Bergendahls.se

Koncernsida för Bergendahslgruppen.

Bergendahls är en av landets största familjeägda koncerner med dotterbolag inom dagligvaror, heminredning och mode med butiker i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland och Sydkorea. Bergendahls driver parti- och detaljhandel inom dagligvaror genom Bergendahls Food och butikskedjan City Gross och Hyllinge Cash samt handlarägda butiker genom varumärkena Matöppet och Den Svenska Matrebellen. Genom Glitter och under varumärket Zanzlöza Smycken saluförs mode och accessoarer. Kedjorna Granit och EKO samt under varumärket Duka erbjuds produkter inom heminredning, hushållsartiklar och trädgård. 

KalbyNet har tillsammans med kunden arbetat fram en hemsida som presenterar utvecklingen av Bergendahls och beskriver deras olika dotterbolags verksamheter med en del fakta och ekonomiska tal. Under varumärken har bl.a. Citygross, Granit, Glitter och Duka’s Instagram konton länkats in, vilket ger en levande sida där sidan automatiskt visar de senaste Instagram inläggen. Under fliken Pressinfo presenteras koncernrelaterade nyheter och även pressmaterial kan laddas ner från sidan.

Hemsidan är byggd i WordPress och tillsammans med KalbyNets delägare, Kjellsa Reklamstudio har framförallt bildmaterial tagits fram med tonvikt på att skapa en grafisk attraktiv sida som förmedlar Bergendahlsandan och det myntade begreppet ”Ombryddhet”.

I samband med utvecklingen av hemsidan har en symbol, ett ”B” i skrivstil tagits fram som använts som vattentryck i bildspelet på startsidan och i toppbilden på menyfliken Bolagsöversikt. En grafisk profil för hanteringen av symbolen har också tagits fram.

Vid utvecklingen av hemsidor tar KalbyNet fram en lathund åt kunden så att hen enkelt kan uppdatera sidan på egen hand. Även kundanpassad utbildning och support efter utbildningen ingår.

KalbyNet AB

Södra Portgatan 28 B vån 2
Södra Portgatan 28 B, 283 50 Osby
0479-42120
service@kalbynet.se

Följ oss