Kalbynet logo 19

kalbynet

Bergendahlsfood.se

29 april 2020

Bergendahlsfood.se

Bergendahls Food

- familjeföretaget med maten i fokus

Bergendahls Food är en bred aktör inom svensk dagligvaruhandel inom både detalj- & partihandel och driver dessutom de egna butikerna City Gross och Hyllinge Cash. Genom partihandeln och centrallagret i Hässleholm fungerar de som grossist för franchisekonceptet Matöppet, fristående köpmannaägda butiker och e-handlare. Dessutom utvecklar och marknadsförs ett eget sortiment under varumärkena Favorit, Favorit Finfina, Budget och Duka Kitchen life.

Bergendahls Food är ett dotterbolag inom Bergendahl & Son AB. Moderbolaget har en lång historia och är idag ett av de största helt familjeägda detaljhandelsföretagen i Sverige. Bolaget har sitt huvudkontor i Hässleholm, Skåne län.

Kalbynet har i samarbete med kunden arbetat fram en attraktiv och modern hemsida där Bergendahls Food’s hållbarhetsarbete och dess material genomsyrat uppbyggnaden av hemsidan. På startsidan har även getts utrymme för nyhetsinlägg, länk till lediga jobb, presentation av varumärken och butiker samt länkar till sortimentssidorna.

Hemsidan är byggd i WordPress och stor vikt har lagts vid att skapa en inbjudande men samtidigt informativ sida tillsammans med kunden. Medarbetare inom respektive avdelning har varit delaktiga i innehållet för sitt område och marknadsavdelningen har genom matnyttiga bilder skapat ett lättförståeligt budskap ”maten i fokus”. Kunden har också lagt stor vikt att mobilanpassa hemsidan maximalt då många av deras kunder använder läsplattor (Ipads) och mobiltelefoner.

Vid överlämnandet av hemsideprojekt erhåller kunden en grafisk profil-webb dokumentation, som innehåller information om bildstorlek, typsnitt, färgval m.m. Kunden erhåller också en lathund som är baserad på den egna hemsidan så att hen enkelt kan uppdatera sin sida på egen hand. Även kundanpassad utbildning och support efter utbildningen ingår.

KalbyNet AB

Södra Portgatan 28 B vån 2
Södra Portgatan 28 B, 283 50 Osby
0479-42120
service@kalbynet.se

Följ oss

  

Kalbynet använder så kallade cookies för att göra din upplevelse bättre och ditt besök på hemsidan bekvämare. Genom att fortsätta accepterar du att vi använder cookies.
Mer info Ok