Kalbynet logo 19

kalbynet

Bo litet på väg att bygga stort!

29 juni 2017

Bo litet

Bo litet är ett företag som ägnar sig åt att bygga små hus. Allt från små friggebodar med ”compact living- systemet till större Attefallshus och fullutrustade campingstugor. Unikt med husen är att de byggs helt nyckelfärdiga i deras fabrik utanför Kristianstad i Skåne.

KalbyNet har i nära samarbete med kunden byggt hemsidan i WordPress och även varit styrande i framtagningen av struktur och innehåll. Kunden har själv tagit fram attraktiva produktbilder och även skapat en video som på ett enkelt och informativt sätt beskriver deras verksamhet. Genom att ladda upp filmen på Vimeo.se, vars länk vi sedan bäddar in på hemsidan, undviker kunden att efter filmen spelats klar att andra okända filmer spelas upp med automatik. KalbyNet tillsammans med Kjellsa Reklamstudio har även hjälpt kunden med friläggning av bilder och annan bildredigering.

Tillsammans med en delaktig och engagerad kund har KalbyNet haft som målsättning att ge Bo Litet ett starkt marknadsverktyg för att kunna bygga stort!

KalbyNet AB

Södra Portgatan 28, Osby
Box 62, 283 21 Osby
0479-42120
service@kalbynet.se

Följ oss

  

Kalbynet använder så kallade cookies för att göra din upplevelse bättre och ditt besök på hemsidan bekvämare. Genom att fortsätta accepterar du att vi använder cookies.
Mer info Ok