Kalbynet logo 19

kalbynet

Fotoredigering skapar mervärde för hemsidan

13 september 2017

Bröderna Nilssons Snickerifabrik

Bröderna Nilssons Snickerifabrik grundades 1937 av bröderna Olof och Axel Nilsson. Idag är det tredje generation som driver företaget och styrkan i företaget är en modern maskinpark kombinerat med ett genuint kunnande gällande tillverkning och olika träslags egenskaper. Redan från starten tillverkades i stor sett allt man kunde få ut ur en bräda. Det är lite av samma idé som fortfarande lever kvar på snickeriet.

Genom vårt nära samarbete med Kjellsa Reklamstudio (vägg i vägg) har vi kunnat frilägga och optimera ett antal produktbilder. Därmed har vi kunnat skapa ett galleri med urval av dörrar. Kunden har även bistått med fina referensbilder som speglar företagets höga kvalitetsstämpel.  

Kunden har även valt att integrera sitt Instagramkonto på hemsidan, vilket gör att sidan alltid känns uppdaterad.  Här presenteras mycket av de specialbeställda produkter som tillverkas.

KalbyNet AB

Södra Portgatan 28 B vån 2
Södra Portgatan 28 B, 283 50 Osby
0479-42120
service@kalbynet.se

Följ oss

  

Kalbynet använder så kallade cookies för att göra din upplevelse bättre och ditt besök på hemsidan bekvämare. Genom att fortsätta accepterar du att vi använder cookies.
Mer info Ok