Kalbynet logo 19

kalbynet

16 december 2021

cubea.se

CUBEA – ett modernt inredningsföretag med egen specialtillverkning.

Cubea har flera års erfarenhet av att planera och leverera inredning till offentlig miljö såsom restauranger, caféer, hotell och konferens. Egna inredningsarkitekter som brinner för att skapa nya mötesplatser och upplevelser genom rätt utformat koncept och inredning. Projektledarna ser till att sy ihop allt och förhålla sig till er budget och tidsram. I deras showroom i Malmö och kontoret i Helsingborg finns ett brett urval av materialprover, textilier från Europas ledande leverantörer och inspiration till innovativa nya projekt. En styrka är deras egen specialtillverkning av platsbyggda soffor, väggar, bardiskar m.m. som skapar förutsättningarna för en optimal planlösning.

Hemsidan byggde Kalbynet för några år sedan men nu har en ny teknisk uppdaterad plattform skapats, överflyttning av allt material har gjorts samt en helt ny design på sidan tagits fram. En grafisk webbprofil har skapats tillsammans med kunden. Resultatet en informativ sida där både deras Projektverksamhet och deras egna Produkter presenteras. Direkt på landningssidan kan besökaren välja om hen vill se produkterna eller läsa om deras inredningsprojekt. Kalbynet har byggt upp att de olika verksamhetsområdena har egna menyval, vilket innebär att två verksamhetsinriktningar strukturerat kunnat presenteras på samma hemsida. En lathund för att enkelt kunna underhålla hemsidan samt en kundanpassad utbildning har gjorts med kunden.

En liten detalj på hemsidan är att på startsidan ha byggt in referenspunkter i toppbilden, som sedan länkar till de olika produkterna som visas. Något som är vanligt i annonser på sociala medier men som vi ser är informativt att göra även på en hemsida. Avslutningsvis har Kalbynet konceptet att löpande ha en tät kommunikation med kunden återigen varit framgångsrikt. Vi lyssnar på kunden, är lyhörda och flexibla att modifiera efter hand som projektet fortgår, vilket gjort att vi kunnat höja kvaliteten på slutresultatet.

KalbyNet AB

Södra Portgatan 28 B vån 2
Södra Portgatan 28 B, 283 50 Osby
0479-42120
service@kalbynet.se

Följ oss