Kalbynet logo 19

kalbynet

05 mars 2021

Drivabolagen.se

DRIVABOLAGEN ’s hemsida - från Joomla till WordPress

Drivabolagen grundades 1969 och har sedan 1980 ägts av familjen Plantman. Med säte i Osby (Södra Sverige), bedrivs en rikstäckande, unik försäljning och distribution av s.k. non-food artiklar till svensk dagligvaruhandel. Deras största sortimentsområden är djurtillbehör, håraccessoarer samt ljus&servetter. Verksamheten baseras på resande säljare som kontinuerligt besöker och fyller på avdelningarna i butikerna.
Deras affärsidé är att tillsammans med butiken kontinuerligt erbjuda ett attraktivt sortiment och därmed öka butikens totala försäljning. Genom en god uppföljning och ett nära samarbete skapas ett vinnande fullservicekoncept.

Kalbynet har återigen fått förtroendet att bygga deras hemsida, som även innehåller ett lösenordsskyddat Intranet för den interna kommunikationen och dokumentarkiv. Ett uppstartsmöte där vi lyssnat av kundens tankar och önskemål om förbättringar har följts av ett möte om innehåll, struktur och design. Vi har där presenterat skisser på layout, innehåll, design och färger.  Ett stort arbete har lagts på att få fram en hemsida som tydligt presenterar det butikskoncept som de erbjuder och även det stora omfång av artiklar de olika sortimentsområden innefattar. Bildurvalet består av Drivabolagens egna butiksbilder som kompletterats med produktbilder och stämningsfoton.

Drivabolagen har erhållit en lathund för hur de kan sköta uppdateringen på egen hand och med tryggheten att vi finns för att understödja per telefon eller mail kortas startsträckan för att komma in i arbetet väsentligt.

Kalbynet tackar för förtroendet och den fina och konstruktiva kommunikationen mellan oss och berörd personal på Drivabolagen.

KalbyNet AB

Södra Portgatan 28 B vån 2
Södra Portgatan 28 B, 283 50 Osby
0479-42120
service@kalbynet.se

Följ oss

  

Kalbynet använder så kallade cookies för att göra din upplevelse bättre och ditt besök på hemsidan bekvämare. Genom att fortsätta accepterar du att vi använder cookies.
Mer info Ok