Kalbynet logo 19

kalbynet

Ekbackeskolan får ny hemsida

23 november 2010

Ekbackeskolan

Hösten 2006 byggde KalbyNet sin första hemsida i Joomla! CMS. Kunden var Ekbackeskolan. Nu, 4 år senare har KalbyNet tillsammans med Kjellsa reklamstudio  återigen varit involverade i uppgradering och utveckling av Ekbackeskolans hemsida.  En rad nya funktioner har installerats och ett nytt utseende har tagits fram.

Ekbackeskolan använder Joomla! CMS som webbplattform som involverar  gymnasieskola där det finns flera utbildningsprogram för ungdomar i gymnasieåldern. Skolan har också ett stort antal utbildningar för vuxna. Genom ett brett utbud av kurser och utbildningar ges det möjlighet till ett livslångt lärande med hjälp av Ekbackeskolans Lärcenter. Hemsidan är en viktig informationskälla för elever och lärare och detta ställer stora krav på att användarna själva kan lägga till och ta bort information från hemsidan enkelt utan några krav på kunskaper inom webbdesign.

KalbyNet AB

Södra Portgatan 28, Osby
Box 62, 283 21 Osby
0479-42120
service@kalbynet.se

Följ oss

  

Kalbynet använder så kallade cookies för att göra din upplevelse bättre och ditt besök på hemsidan bekvämare. Genom att fortsätta accepterar du att vi använder cookies.
Mer info Ok