Kalbynet logo 19

kalbynet

Ekvstolar.se

28 mars 2019

Ekvstolar.se

Hemsida med möbler för människor som möts.

EKV erbjuder möbler till olika typer av rumslösningar för kontor & konferens, utbildnings- och möteslokaler samt matsal & fikarum för personalen. Med aktivitetsbaserade inredningsförslag anpassade till de olika behoven inom förskola, grundskola och gymnasium, tillsammans med kontors- och konferensinredningarna tillgodoses marknaden med ett funktionellt sortiment av kvalitativa och moderna möbler. Tillverkning i egna lokaler ger kunden stor valfrihet gällande färgval samt en mycket god leveranssäkerhet.

KalbyNet har fått förtroendet att jobba med ett heltäckande uppdrag från teknisk uppbyggnad, design och mallar, samt framtagningen av texter och bilder, (för en del nyheter även 3D renderingar). Tillsammans med vår delägare Kjellsa Reklamstudio har vi skapat en hemsida med en färgskala och layout som speglar EKV’s sortimentsprofil i form av deras höga känsla för färg och form.

Hemsidan är byggd i WordPress i kombination med WooCommerce. Fördelen med denna uppbyggnad är att det blir enklare att administrera sortimentsöversikter, produktsidor samt relaterade produkter. Skulle kunden i framtiden vilja skapa återförsäljarsidor med login eller rent av en egen webbshop är steget inte långt att ta. För varje produkt så presenteras produkten, ett bildgalleri, mått & vikt tabeller samt nedladdning av såväl dwg-filer som produktblad.

Kundens Instagram konto har länkats in, vilket innebär att när kunden lägger upp bilder på Instagram så kan de med automatik ses även på hemsidan. I samband med den nya hemsidan så har även EKV’s logotype med payoff ”Meeting People” lanserats.

KalbyNet AB

Södra Portgatan 28 B vån 2
Södra Portgatan 28 B, 283 50 Osby
0479-42120
service@kalbynet.se

Följ oss

  

Kalbynet använder så kallade cookies för att göra din upplevelse bättre och ditt besök på hemsidan bekvämare. Genom att fortsätta accepterar du att vi använder cookies.
Mer info Ok