Kalbynet logo 19

kalbynet

Ellisonclean.se

19 september 2022

Ellisonclean.se

Nytt företag med lång erfarenhet 

Ett nystartat företag med personal som har lång erfarenhet i yrket. Ellison Service är en lokal städfirma med fokus på storstädning, fönsterputsning och flyttstädning. De åtar sig även kontorsstädning och hjälper även fastighetsbolag att utföra städbesiktning i samband med utflyttning. De finns i Höör, Hässleholm, Osby, Älmhult, Östra Göinge, Kristianstad, Markaryd, Halmstad, Ljungby och Växjö. Personalen är välutbildade och pålitliga samt vana att ta sig an det mesta som behöver fixas. Bortforsling och transport till återvinningen är en extra tjänst som uppskattas av många kunder.  Alla deras rengöringsprodukter är miljömärkta och de har de mest omfattande utbildningarna inom branschen, bl.a. SRY-PRYL och Kontroll INSTA 800. Rut-avdrag enligt gängse regler.

Denna hemsida är byggd i WordPress och är en företagssida där alla bilder och information presenteras direkt på startsidan. En lösning som är väl anpassad till trenden att snabbt få information vid ett besök på sidan.  I höger hörn har ett kontaktformulär skapats som en ”pop-up” där besökaren snabbt kan skicka in en fråga eller begära offert. Vi har använt bilder från vår bildbank för att skapa informativa bilder. I samarbete med kunden har vi tillsammans med vår delägare Kjellsa Reklamstudio också tagit fram deras logotype och den grafiska profilen. 

Beställaren är en kund vi jobbat tillsammans med för många hemsidor. Med ödmjukhet och snabb kontstruktiv kommunikaton blev det både enkelt och roligt att jobba fram hemsidan.  En av Kalbynet’s styrkor är den personliga kontakten med kunden och våra kundmöten på kontoret uppskattade i vår annars digitala värld.

KalbyNet AB

Södra Portgatan 28 B vån 2
Södra Portgatan 28 B, 283 50 Osby
0479-42120
service@kalbynet.se

Följ oss