Kalbynet logo 19

kalbynet

Ellit.se

02 september 2020

Ellit.se

ELLiT

- ett företag byggt på erfarenhet och mod att förändra


Med erfarenhet från bl.a. IKEA i Sverige och utomlands och därefter många år som VD i ett tillverkande företag har kompetens byggts på inom olika verksamhetsområden såsom produktutveckling, inköp & produktion, logistik, marknadsföring och försäljning. Lägg därtill hög analytisk förmåga, bra drivkraft och mod att våga förändra har gett förutsättningar för att jobba strategiskt med kartläggning av företag och tillsammans med företagens ledningsgrupper skapa handlingsplaner med mål att bygga och stärka företaget.

Kalbynet har byggt upp en landningsida byggd i Wordpress. Genom att utnyttja Slider Revolutions inbyggda mallar har ”lager på lager” bilder skapat en mer levande hemsida. Den senaste versionen av Slider Revolution plugin har en mängd möjligheter att skapa bildspel och video kombinerat med texter som kan ”flyga in”.

En avvägning är att effekterna inte får ta överhanden över information och budskapet på sidan utan avsikten är att ge en attraktiv bild över hemsidans innehåll.

Ett verktyg som idag har blivit alltmer aktuellt i marknadsföringen är att via Linkedin genom inlägg berätta för andra B2B företag vad som händer på företaget. Se exempel från vårt eget Kalbynet Linkedin konto. Vi hjälper er gärna att starta ett eget Linkedin konto , skapar profilen, samt lägger upp en attraktiv toppbild.

KalbyNet AB

Södra Portgatan 28 B vån 2
Södra Portgatan 28 B, 283 50 Osby
0479-42120
service@kalbynet.se

Följ oss