Kalbynet logo 19

kalbynet

Eltex.se

07 december 2018

Eltex.se

ELTEX of Sweden AB är ett Osbyföretag med hela världen som marknad. Deras trådväktarapplikationer i form av sensorer och övervakningssystem är en garanti för många tillverkare inom textilindustrin att snabbt upptäcka störningar i textilmaskinernas trådmatning. Även vid tillverkningen av konstgräsmattor används Eltex sensorer.
I Sverige är Eltex mest känd för sina mätsystem till livsmedelsbranschen, som går under namnet Mätman samt effektvakter till bygg & fastighet. Lite kuriosa är att de sedan lång tid tillbaka är tillverkare av avancerade batteriladdare för NiCd batterier.

Den nya hemsidan är byggd i WordPress och utmaningen har främst varit att utveckla en sida där produkterna presenteras inom sina respektive användningsområden samtidigt som varje produktsida skall vara informativ i form av tabeller med teknisk information, presentation i form av skisser och ritningar samt länkar till dokument på många olika språk. För att underlätta i kommunikationen med återförsäljare har skräddarsydda formulär i form av bl.a. reservdelsbeställningar och offertförfrågan skapats. Sidan hanterar två språk men då produkterna skiljer sig ganska mycket åt kan man säga att det byggts två olika hemsidor, en svensk och en engelsk, på samma tekniska plattform. Samtliga dokument (pdf) är sökbara både från startsidan och från dokumentsidan.

I övrigt kan nämnas att genom vårt nära samarbete med Kjellsa Reklamstudio har vi skapat en payoff/tagline ”no loose ends” till deras logotype inklusive grafisk profil. Kjellsa har även varit behjälplig med framtagningen av de kundunika ikoner (symboler) som används på sidan. KalbyNet har själva svarat för en del av de redaktionella texterna direkt på engelska, vilket inneburit en besparing i översättningskostnaden.

KalbyNet AB

Södra Portgatan 28 B vån 2
Södra Portgatan 28 B, 283 50 Osby
0479-42120
service@kalbynet.se

Följ oss

  

Kalbynet använder så kallade cookies för att göra din upplevelse bättre och ditt besök på hemsidan bekvämare. Genom att fortsätta accepterar du att vi använder cookies.
Mer info Ok