Kalbynet logo 19

kalbynet

En hästuppfödare med framgångar

23 november 2017

Gnubbarp gård

Gnubbarps Gård har under många år bedrivit en framgångsrik avel av framförallt dressyrhästar. Flera av deras uppfödningar finns med på elitfölauktioner och unghästchampionat. Senaste framgången kom i Breeders Trophy 2017 där deras uppfödning Tiger G vann klassen för 6-åriga hästar med hela 89,6% tillsammans med skickliga Karin Öljemark.

KalbyNet har i ett nära samarbete med kunden tagit fram en hemsida som visar upp Gnubbarps gård och deras avelsverksamhet. Till hemsidan integrerades sociala medier såsom Instagram och Facebook.

I anslutning till arbetet med hemsidan togs en ny logotype fram, som även kan användas vid annonsering, på arbetskläder m.m. Alltid när vi pratar om logotyper är det Ida och Kjelle på Kjellsa Reklamstudio som står för framtagningen.

Tekniskt sett är sidan byggd i WordPress. För sidan har bl.a. en mall för Till Salu hästar skapats som gör det enkelt att uppdatera, ta bort och lägga till annonser. I samband med utvecklingen av hemsidan erhåller kunden även en för hemsidan specifik lathund om hur man redigerar i frontend respektive backend. Ett bra verktyg för att göra det enklare för kunden vid eventuella redigeringar.

KalbyNet AB

Södra Portgatan 28 B vån 2
Södra Portgatan 28 B, 283 50 Osby
0479-42120
service@kalbynet.se

Följ oss

  

Kalbynet använder så kallade cookies för att göra din upplevelse bättre och ditt besök på hemsidan bekvämare. Genom att fortsätta accepterar du att vi använder cookies.
Mer info Ok