Kalbynet logo 19

kalbynet

Logistiklösningar goes WordPress

15 juni 2017

Logevo

Logevo är ett teknikföretag specialiserat på automatiserade logistiklösningar för plockning och lagerhantering. Företaget är sedan 2016 en del i Inter IKEA Group. De kommande åren finns stora expansionsplaner och med stort behov att nyrekrytera.

KalbyNet har byggt hemsidan i WordPress på engelska och ambitionen har varit att presentera Logevo’s gedigna tekniska kompetens kombinerat med företagets småländska rötter. Logevo är ett entreprenörs företag som uppskattar sina medarbetares initiativ förmåga och drivkraft. Startsidan har en inbyggd videosekvens som vill förmedla företagets värdegrunder. Utvecklingen av hemsidan har skett genom löpande möten med kunden och med stöd från deras engelskspråkiga textansvarig.

På samtliga KalbyNets hemsidor lägger vi in en spårningskod för Google Analytics. Detta innebär att kunden kan få ut statistik för olika tidsperioder t.ex. om antalet besökare, varifrån besökarna kommer, besökare via mobilen, hur länge man varit inne på sidan osv.

KalbyNet AB

Södra Portgatan 28, Osby
Box 62, 283 21 Osby
0479-42120
service@kalbynet.se

Följ oss

  

Kalbynet använder så kallade cookies för att göra din upplevelse bättre och ditt besök på hemsidan bekvämare. Genom att fortsätta accepterar du att vi använder cookies.
Mer info Ok