Kalbynet logo 19

kalbynet

Hemsida för marknadsföring av containers och industriförnödenheter

11 september 2017

MaxOn Sweden

Maxon Sweden AB bedriver handel med industriförnödenheter samt containers med bottentömning. När det gäller industrisidan så kan bolaget bl.a. erbjuda standard- och specialdimensioner inom trä, plast och pappemballage. Maxon Sweden AB har utvecklat en robust svensktillverkad container med bottentömning för avfalls- och/eller materialhantering. Tillverkningen sker i egen regi.

Kunden vill gärna visa fördelarna med bottentömning av containers och därför har KalbyNet byggt in videosekvenser på några av sidorna. Genom att lägga en bakgrundsbild bakom själva sidan skapas en 3D effekt där själva sidan ”lyfter” från bakgrunden. TablePress har använts för att skapa tabeller med produktdata.

Kunden har för driften valt KalbyNet Underhållsavtal samt även säkerhetstjänsten Sucuri som scannar sidan efter SPAM och även tar bort infekterade filer och vitlistar sidan igen vid en eventuell hackerattack.  

KalbyNet AB

Södra Portgatan 28, Osby
Box 62, 283 21 Osby
0479-42120
service@kalbynet.se

Följ oss

  

Kalbynet använder så kallade cookies för att göra din upplevelse bättre och ditt besök på hemsidan bekvämare. Genom att fortsätta accepterar du att vi använder cookies.
Mer info Ok