KalbyNet
kalbynet

Webbshop för heminredningsdetaljer och presenter

31 augusti 2017

MinArt

MinArt är ett varumärke för fina grafiska illustrationer. Alla är skapade av Ida Nordigårds, grafisk designer på Kjellsa Reklamstudio. Genom webbshopen förverkligades en dröm att skapa illustrationer som väl passar in med olika typer av rum, från barnrum och tonårsrum till moderna vuxna rumsmiljöer. I shopen hittar du även kundunika illustrationer för dop, namngivning och bröllop.

KalbyNet har byggt sidan i Wordpress och har skapat en webbshop i WooCommerce. Genom ett nära samarbete med Ida som grafisk designer har webbshopen fått ett modernt och attraktivt utseende. Många inbyggda finesser i WooCommerce gör att KalbyNet kan skapa produktsidor med olika priser baserat på olika storlekar och även komplettera med tilläggsinformation som kunden fyller i själv.

KalbyNet erbjuder helhetslösningen för att skapa en attraktiv webbshop. Önskar kunden specifika kundunika lösningar tar vi fram och utvecklar dessa. Vi utbildar kunden hur produkter läggs in och uppdateras. Betalningslösningar stäms av och installeras.

Se även www.tinghockey.som (en webbshop byggd av KalbyNet med över 1000 artiklar)

KalbyNet AB

Södra Portgatan 28, Osby
Box 62, 283 21 Osby
0479-42120
info@kalbynet.se

Följ oss