Kalbynet logo 19

kalbynet

Lackgrossist i uppfräschad Joomla!

28 april 2015

OEAB

OEAB är levererar bland annat våtlack för personbilar, lastvagnar och industri till företag. När vi byggde deras hemsida i Joomla 1.5 för snart sex år sedan plockade vi bara den gamla layouten som alltså hängt med ett bra tag vid det här laget.

Vi har nu gjort en rejäl förändring. Först och främst har vi uppdaterat till senaste Joomla-versionen. Vi har byggt en helt ny layout och installerat DOCman (dokumenthanterare som bland annat tillhandahåller länkar till deras partners kataloger). Tidigare använde de komponenten FaLang för språkhantering, men nu används Joomla-standard språkhantering för att presentera en engelsk version. Anställda på företaget har filmat sina lokaler som vi lagt in, så välkommen in på en rundtur. Och det bästa av: hemsidan funkar mycket bättre i mobiler och surfplattor!

Tidigare skickade OEAB ut nyhetsbrev inifrån Joomla med Aacjoom. Vi har nu istället skapat ett konto på Mailchimp.com, överfört alla prenumeranter och byggt upp en mall för utskicken som matchar layouten på hemsidan.

KalbyNet AB

Södra Portgatan 28 B vån 2
Södra Portgatan 28 B, 283 50 Osby
0479-42120
service@kalbynet.se

Följ oss

  

Kalbynet använder så kallade cookies för att göra din upplevelse bättre och ditt besök på hemsidan bekvämare. Genom att fortsätta accepterar du att vi använder cookies.
Mer info Ok