Kalbynet logo 19

kalbynet

Of Ekeri webshop

12 juni 2019

Of Ekeri webshop

B2B webbshop

OF Ekeri AB är ett renodlat familjeföretag som vuxit av egen styrka genom att erbjuda ett brett sortiment av Lastbilssläp, Bilskåp, Trailers, Dollys, Containerchassis och Växelflak. De är återförsäljare av de fyra fabrikaten Ekeri, Kögel, Tyllis och Fokor. Tillsammans med KalbyNet har en webbshop byggts upp med cirka 800 artiklar ur tillbehör och reservdelssortimentet.

Webbshopen är byggd i WooCommerce med unika kundanpassade mallar för startsida, kategoriöversikter samt menyuppbyggnad. Ikoner har skapats för att enklare navigera till de olika kategoriområdena. För varje produkt så presenteras produkten med bild, mått och produktbeskrivning. Såväl det egna artikelnumret som eventuellt leverantörsartikelnummer finns angivet. En koppling till kundens affärssystem har gjorts via en Sharespine integrationsplattform.

Målsättningen med webbshopen är att nå ut till fler kunder samtidigt som orderadministrationen förenklas och orderformulären gör att beställningarna blir tydliga och enhetliga. KalbyNet ser en växande efterfrågan på denna typ av lösning för att förenkla och underlätta för orderadministrationen.

KalbyNet AB

Södra Portgatan 28 B vån 2
Södra Portgatan 28 B, 283 50 Osby
0479-42120
service@kalbynet.se

Följ oss

  

Kalbynet använder så kallade cookies för att göra din upplevelse bättre och ditt besök på hemsidan bekvämare. Genom att fortsätta accepterar du att vi använder cookies.
Mer info Ok