Kalbynet logo 19

kalbynet

Osbyborgen.se

28 april 2020

Osbyborgen.se

Borgen Osby

- en daglig mötespunkt

Borgen Osby lever verkligen upp till sitt namn, här samlas dagligen många människor. Lokala företagens medarbetare, pensionärer och andra privatpersoner som tar del av Restaurang Borgens uppskattade lunchbuffé. De erbjuder också á la carte-meny, catering, evenemang av olika slag och har fullständiga rättigheter. Därutöver erbjuder Bio Borgen ett stort utbud av filmer för både stora och små. Live-sända evenemang från världens musikmetropoler, en aktiv teaterförening samt konferensmöjligheter för företag upp till 300 personer, föreningar och andra festevenemang. Många av kunderna kommer från närområden som Lönsboda, Älmhult, Hässleholm, Markaryd och grannkommunen Östra Göinge. Vill du veta mer vad Borgen i Osby har att erbjuda se Filmen om Borgen Osby.

Osbyborgen har sedan länge haft en hemsida byggd i Joomla. Då denna sida haft en föråldrad version Joomla 1.5 har Kalbynet fått uppdraget att uppdatera till senaste versionen av Joomla, vilket möjliggjort en flytt till en ny modernare server som uppfyller dagens säkerhetskrav. Kalbynets webbhotell finns i Falkenberg och med en daglig backup i Stockholm, med andra ord en helsvensk lösning för våra kunder.

Vår samarbetspartner Kjellsa Reklamstudio sköter mycket av Restaurang Borgens marknadsföring på hemsidan, sociala medier och annonsering i lokalpress. Även specifikt kundmaterial i samband med evenemang som Stand-up, After Work och Scenlivs årliga nyårsshow har Kjellsas signum.

Filmen om Borgen Osby
Bio Borgen
Osby.se
Osbyteater.se
Osbyshopping.se
Osby.nu

Följ Borgen på Facebook
Bio Borgen
Restaurang Borgen

KalbyNet AB

Södra Portgatan 28 B vån 2
Södra Portgatan 28 B, 283 50 Osby
0479-42120
service@kalbynet.se

Följ oss

  

Kalbynet använder så kallade cookies för att göra din upplevelse bättre och ditt besök på hemsidan bekvämare. Genom att fortsätta accepterar du att vi använder cookies.
Mer info Ok