Kalbynet logo 19

kalbynet

Pecorinoosby.se

11 maj 2020

Pecorinoosby.se

Pecorino ost och sånt

- välkänt för sin goda mat och service

Pecorino har en gedigen ost- och charkuteridisk, marmelader, balsamico, samt presentförpackningar, choklad mm. Sofie Billsten tog över butiken 2012 och har sedan dess expanderat till större lokaler och utökat sortimentet.

 KalbyNet har hjälpt till att flytta hemsidan från en föråldrad version av Joomla som inte följde dagens säkerhetskrav till en ny Wordpress sida. Det har möjliggjort en flytt till en ny modernare server. Kalbynets webbhotell finns i Falkenberg och med en daglig backup i Stockholm, med andra ord en helsvensk lösning för våra kunder. Alla nya hemsidor vi gör SSL-certifierar vi för en säker anslutning för besökaren.

 Kunden var nöjd med utseendet på den gamla sidan så därför behöll vi grunden men gjorde en modernare layout och la in nya bilder blandat med kundens egna.

 Längst ner på sidan ser man Pecorinos senaste instagram inlägg vilket är ett bra sätt att hålla sidan aktuell utan något jobb från användarens sida.

KalbyNet AB

Södra Portgatan 28 B vån 2
Södra Portgatan 28 B, 283 50 Osby
0479-42120
service@kalbynet.se

Följ oss

  

Kalbynet använder så kallade cookies för att göra din upplevelse bättre och ditt besök på hemsidan bekvämare. Genom att fortsätta accepterar du att vi använder cookies.
Mer info Ok