Kalbynet logo 19

kalbynet

Riksvävarna i WordPress

23 oktober 2017

Riksväv

Riksvävarna är en ideell förening som riktar sig till alla som är intresserade av vävning. De vill verka för att handvävningstraditionen bevaras och utvecklas. Riksvävarna består av 16 regioner och genom dem når de ut över hela landet. Man blir medlem i en regional förening och därmed också i riksföreningen. Riksvävarna skapar kontakter mellan vävare i hela landet och även vävare från andra länder finner inspiration i föreningens alster.

KalbyNet har byggt upp en hemsida i WordPress med en gemensam plattform för riksföreningen där varje region har möjlighet att själva arbeta och underhålla sin specifika del av sidan. Genom ett plugin User Role Editor byggs behörigheten upp så att ingen region kan av misstag ta bort vad någon annan region har lagt upp. På hemsidan finns även en evenemangskalender där regioner kan lägga in och informera om sina olika aktiviteter. Här finns en sökfunktion där man kan välja att endast söka på en region eller på samtliga regioner.

KalbyNet har haft ett mycket gott samarbete med kunden som gett oss en väldefinierad beställning och själv varit delaktig med att överföra mycket av informationen från den gamla hemsidan till den nya.  

KalbyNet AB

Södra Portgatan 28 B vån 2
Södra Portgatan 28 B, 283 50 Osby
0479-42120
service@kalbynet.se

Följ oss

  

Kalbynet använder så kallade cookies för att göra din upplevelse bättre och ditt besök på hemsidan bekvämare. Genom att fortsätta accepterar du att vi använder cookies.
Mer info Ok