Kalbynet logo 19

kalbynet

Två hemsidor byggd på en gemensam plattform

14 augusti 2017

Silver Weibull

Silver Weibull Sweden AB har mer än 90 års erfarenhet av tillverkning av processutrustning för sockerindustrin. Kunderna finns inom de stora globala varumärkena för mat och dryck, där endast den bästa kvaliteten på utrustning accepteras. I koncernen ingår även Silver Production AB som är specialister på mekanisk tillverkning, såsom svetsning i både svart och rostfritt, bearbetning i form av karusellsvarvning, svarvning, arborrning, fräsning samt montering, främst för den svenska marknaden.

KalbyNet har samtidigt byggt de båda bolagens hemsidor på en gemensam plattform. En på engelska och en på svenska. Vi har även tagit fram den redaktionella texten på båda språken. Snabblänkar i form av knappar på startsidan gör det enkelt att byta hemsida. Genom att använda oss av tillägget Widgetkit har återförsäljarnätet snyggt och informativt presenterats. På hemsidan använder vi oss också av symboler som gör det enklare för besökaren att överblicka informationen som presenteras.

Hemsidan är byggd i WordPress och med språktillägget qTranslate installerat möjliggör det att flera språk kan byggas på efter hand.

KalbyNet AB

Södra Portgatan 28 B vån 2
Södra Portgatan 28 B, 283 50 Osby
0479-42120
service@kalbynet.se

Följ oss

  

Kalbynet använder så kallade cookies för att göra din upplevelse bättre och ditt besök på hemsidan bekvämare. Genom att fortsätta accepterar du att vi använder cookies.
Mer info Ok