Kalbynet logo 19

kalbynet

Starka väljer Open Atrium

10 februari 2010

Starka

Starka AB är ett självständigt privatägt företag som tillverkar och säljer prefabricerade betongprodukter inom vida tillämpningsområden för bygg och anläggnings-verksamhet. Man har specialistkompetens inom utveckling och tillverkning av produkter för markbeläggning, betongelement, VA-system och fabriksbetong.

KalbyNet har hjälpt Starka AB att flytta sitt intranät till Open Atrium - en samarbetsplattform som bygger på Drupal.

Utöver installation och konfiguration av Drupal & Open Atrium, har anpassningar gjorts för att koppla administratörer av systemet mot Microsoft's Active Directory och hantera fritextsökningar i bifogade PDF-dokument. Resultatet är ett modernt intranät där alla medarbetare aktivt kan vara med och bidra till företagets strukturkapital.

Med hjälp av Open Atrium har man moderniserat sitt intranät och utnyttjar de inbyggda funktionerna för Nyheter/Blogg, Kalender, Sök, Anslagstavla, Dokument/Wiki, Versionshantering, Microblogg & Ärendehantering.

Hela kvalitetssystemet (personalhandboken, administrativa rutiner, rollbeskrivningar m.m.) ligger nu som "böcker" i Open Atrium - vilket ökar tillgängligheten och förenklar administrationen kring dessa dokument. Den inbyggda versionshanteringen av dokument blir även ett perfekt stöd vid kommande ISO revisioner.

Dashboard Shoutbox Node

KalbyNet AB

Södra Portgatan 28 B vån 2
Södra Portgatan 28 B, 283 50 Osby
0479-42120
service@kalbynet.se

Följ oss

  

Kalbynet använder så kallade cookies för att göra din upplevelse bättre och ditt besök på hemsidan bekvämare. Genom att fortsätta accepterar du att vi använder cookies.
Mer info Ok