Kalbynet logo 19

kalbynet

Stora Hotellet Osby

22 augusti 2018

Stora Hotellet Osby

Stora Hotellet i Osby byggdes 1936 och har efter att Bröderna Ekstrand köpte byggnaden 2011 utvecklats till ett hotell med väl inredda rum, en restaurang med personlig service och hög kvalitet på mat & dryck. Nu finns ett hotell och en restaurang som vi och alla i Osby kan vara stolta över.

Den nya hemsidan är byggd i WordPress och då kunden själv är duktig på design och fotografering har KalbyNets stått för arbetet med teknisk uppbyggnad medan kunden själv lagt in det mesta materialet. Samtliga sidor vi bygger är s.k. responsiva (mobilanpassade). Mobilversionen har dock på denna sida modifierats av oss då kunden valt att färre foton skall visas i mobilen och därmed få en snabbare översikt över hotellets olika rumserbjudande. Sidan hanterar fyra olika språk och här valde kunden att använda vår översättningstjänst som innefattar att vi ansvarar för att översättning görs för de nya språken samt integreras in på hemsidan.

KalbyNet AB

Södra Portgatan 28 B vån 2
Södra Portgatan 28 B, 283 50 Osby
0479-42120
service@kalbynet.se

Följ oss

  

Kalbynet använder så kallade cookies för att göra din upplevelse bättre och ditt besök på hemsidan bekvämare. Genom att fortsätta accepterar du att vi använder cookies.
Mer info Ok