Kalbynet logo 19

kalbynet

Torkelson.se

28 april 2020

Torkelson.se

TORKELSON STÅR FÖR TRADITION

- ett av Sveriges äldsta möbelföretag

Torkelson i Skånes Fagerhult är ett av Sveriges äldsta möbelföretag. Sedan starten på 50-talet har företaget via sina återförsäljare levererat kvalitetsmöbler till skandinaviska hem. En tradition de är stolta över och vårdar genom att fortsatt välja hållbara och slitstarka material samt ställa höga krav på de produkter som levereras. Torkelson erbjuder ett varierat utbud av heminredning till överkomliga priser, modernt, klassiskt, ungdomligt. Löpande uppdateras sortimentet för att svara upp mot marknadens krav på förändringar och förbättringar. Den som vill investera i sitt hem gör ett klokt val att investera i en produkt från Torkelson.

Den nya hemsidan är byggd i Joomla senaste version 3.9 och utgångspunkten har varit att behålla samma struktur som på den tidigare sidan men mobilanpassad (responsiv). En överflyttning har gjorts av cirka 1000 produkter och högupplösta bilder finns per produkt att ladda ner. Då de har ett stort återförsäljarnät ville kunden få igång Google maps översikten där alla återförsäljare i hela Skandinavien presenteras med namn, adress och kontaktuppgifter. Hemsidan finns på Kalbynet’s php 7 server i Falkenberg med daglig backup i Stockholm, mao en helsvensk lösning.

Kalbynet har haft en god kommunikation med kunden i diskussionerna kring strategier och kommande planer för företagets webbutveckling, vilket får ses som en av Kalbynet’s styrkor, att vara ett konstruktivt bollplank i den digitala utvecklingen och marknadsföringen.

KalbyNet AB

Södra Portgatan 28 B vån 2
Södra Portgatan 28 B, 283 50 Osby
0479-42120
service@kalbynet.se

Följ oss

  

Kalbynet använder så kallade cookies för att göra din upplevelse bättre och ditt besök på hemsidan bekvämare. Genom att fortsätta accepterar du att vi använder cookies.
Mer info Ok