Kalbynet logo 19

kalbynet

Triplan går från Joomla till Wordpress

22 augusti 2018

Triplan AB

Triplan AB jobbar med formsprutning av plast, allt ifrån tillverkning av detaljer till kompletta plastprodukter. Utifrån kundens skiss eller en produktidé för en formsprutad produkt tar Triplan fram en optimal produktionslösning. Med en produktionsenhet även i Litauen erbjuds också sammansättning av produkter, emballering och etikettering. Företaget har kunder inte bara i Norden utan även i Europa, framförallt i Tyskland och Polen. KalbyNet har haft ett uppdrag som innefattat såväl framtagning av grafisk profil, att skapa företagspresentationsfilm med hjälp av bl.a drönare och att ta fram en ny hemsida på två språk. Den grafiska profilen har tagits fram i samarbete med Kjellsa Reklamstudio och för filmframtagningen har Lovéns Reklamfoto anlitats.

KalbyNet har skrivit manus och svarat för projektledningen. Hemsidan är byggd i WordPress och genom många foton med personalen delaktiga haft ambitionen att förmedla företagets personliga service och närhet till sina kunder. Även här valde kunden att använda vår översättningstjänst som innefattar att vi ansvarar för att översättning görs för det nya språket samt integreras in på hemsidan. 

KalbyNet AB

Södra Portgatan 28 B vån 2
Södra Portgatan 28 B, 283 50 Osby
0479-42120
service@kalbynet.se

Följ oss

  

Kalbynet använder så kallade cookies för att göra din upplevelse bättre och ditt besök på hemsidan bekvämare. Genom att fortsätta accepterar du att vi använder cookies.
Mer info Ok