Kalbynet logo 19

kalbynet

Vhorses.se

07 januari 2020

Vhorses.se

En hemsida som presenterar fälttävlansryttaren Malin Josefssons hästar och familjens avelsarbete i Vesslarp i Norra Skåne. Malin satsar mot OS i Tokyo 2020 och kombinerar satsningen med arbetet som Veterinär på föräldrarnas Veterinärklinik. Mamma Miki är den som driver avelsarbetet medan syster Matilda som är utbildad hovslagare sköter hästarnas hovvård och arbetet med unghästarna.
Sidan är byggd i Wordpress och men den enkla blockbyggaren har vi möjliggjort att kunden enkelt själv kan underhålla sidan. En kundanpassad utbildning, en lathund samt telefonsupport skapar en trygghet för kunden. I samarbete med Kjellsa Reklamstudio har en ny logotype Vhorses Vesslarp Eventing tagits fram. Kunden erhåller en vektoriserad logotype för tryck på kläder och andra företagsprodukter samt en grafisk profil för både logotypen som själva hemsidan.
Många duktiga fotografer har bidragit till bilderna på hemsidan, se bildtexterna. En annan hemsida utvecklad av Kalbynet är gnubbarp.com.

KalbyNet AB

Södra Portgatan 28 B vån 2
Södra Portgatan 28 B, 283 50 Osby
0479-42120
service@kalbynet.se

Följ oss

  

Kalbynet använder så kallade cookies för att göra din upplevelse bättre och ditt besök på hemsidan bekvämare. Genom att fortsätta accepterar du att vi använder cookies.
Mer info Ok