Kalbynet logo 19

kalbynet

Bli medlem på Adobe Creative Cloud

28 maj 2012

Bli medlem på Adobe Creative Cloud

Adobe har startat en ny tjänst som ger dig tillgång till de flesta av deras programvaror till ett månadspris istället för en fast inköpskostnad. (En fullständig version av Photoshop CS6 kostar 9.275 kronor i svensk version inklusive moms. Extended-versionen kostar 13.375 kronor. Vill du köpa alla CS6-program säljs de i ett paket som heter Master Collection och kostar 34.875 kronor.)

Som medlem på Adobe Creative Cloud betalar du för programmen per månad och du får tillgång till webbplatsen creative.adobe.com där du kan ladda ned alla CS6-program och använda på din dator. Där har du dessutom tillgång till fler program, appar och onlinetjänster. 

Medlemskapet kostar från 565 kronor per månad inklusive moms. Om du är student eller lärare kostar medlemskapet från ca 290 kronor per månad inklusive moms. Medlemskapet finns som Ettårsplan eller Månadsplan. Med en ettårsplan får du lägre månadskostnader och har en bindningstid på ett år.

Skriven av

Marie Nilsson

Marie Nilsson

Har jobbat på KalbyNet sedan 2008 som webbdesigner/projektledare. Hjälper våra kunder med Joomla & WordPress-lösningar.

Lämna en kommentar

Du kommenterar som gäst.

KalbyNet AB

Södra Portgatan 28 B vån 2
Södra Portgatan 28 B, 283 50 Osby
0479-42120
service@kalbynet.se

Följ oss

  

Kalbynet använder så kallade cookies för att göra din upplevelse bättre och ditt besök på hemsidan bekvämare. Genom att fortsätta accepterar du att vi använder cookies.
Mer info Ok