Kalbynet logo 19

kalbynet

Dagens hemsidor kräver ökat säkerhetsskydd

26 februari 2016

Säkerhetslösning för din hemsida

Hackerattacker mot webbsidor har blivit vardag för många av oss inom IT-branschen. När en webbtjänst blir hackad innebär det ofta att en kund som besöker sidan plötsligt omdirigeras till andra sidor eller att det via sidan sänds ut signaler/meddelande i form av massutskick (SPAM). Denna typ av signaler uppfattas av säkerhetssystemen för den lagrande servern  som en form av intrång, en hackerattack. För att undvika spridning till andra webbsidor och att serverkapaciteten slår i taket stängs sidan ner och sätts i karantän. Webbsidan slutar fungera och går ej att nå av de som vill besöka sidan. För att få sidan att ”go-live” igen krävs att sidan saneras och alla skadliga filer rensas bort.

KalbyNet erbjuder er ett abonnemang på en säkerhetstjänst som innebär att vi övervakar webbsidan och vid en eventuell attack, snabbt och effektivt ser till att sanera den infekterade webbsidan och få igång sidan igen så snabbt som möjligt.

Pris Säkerhetstjänst Sucuri

Webbsida med webbhotell hos KalbyNet 1.500 kr/år*
*för er med kvartalsfaktura 375 kr/kvartal
Webbsida med webbhotell hos annan leverantör 1.950 kr/år
Giltighetstid priserbjudande 2016-12-31

Vill du att er webbsida alltid har ett bra säkerhetsskydd, erbjuder vi även månatliga s.k. underhållsavtal där vi kontinuerligt ser till att uppdatera till senaste versionen av Joomla respektive WordPress.

För mer information kontakta Natsue Asai-Ellesson på 0706-945 901 eller via e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Lämna en kommentar

Du kommenterar som gäst.

KalbyNet AB

Södra Portgatan 28 B vån 2
Södra Portgatan 28 B, 283 50 Osby
0479-42120
service@kalbynet.se

Följ oss

  

Kalbynet använder så kallade cookies för att göra din upplevelse bättre och ditt besök på hemsidan bekvämare. Genom att fortsätta accepterar du att vi använder cookies.
Mer info Ok