Kalbynet logo 19

kalbynet

Ska vi gå på ZOO?

11 oktober 2012

Ska vi gå på ZOO?

Under Tjänster, Portfolio och tidigare här i bloggen har vi skrivit om något som heter ZOO. De allra flera av våra besökare tänker säkert på djurparken i Köpenhamn när de hör ZOO. Dock är det inte en djurpark vi syftar på när vi pratar om ZOO. 

ZOO = Applikationsbyggare

ZOO för oss en så kallad applikationsbyggare till Joomla som utvecklas av ett tyskt företag som heter YOOtheme. Se en informationsfilm (på engelska) om ZOO från YOOtheme nedan:

För att enkelt försöka förklara nyttan med ZOO så innebär det att vi kan utgå ifrån denna komponent istället för att utveckla en helt ny komponent från grunden; något som hade blivit mycket dyrare för dig som kund. I ZOO kan vi använda grundelement och konfigurera och anpassa dessa till våra kunders önskemål.

ZOO i praktiken

ZOO kan används till blogg, nyhetsarkiv, produktkatalog, nedladdningsarkiv, företagskatalog, register, filmdatabas, kokbok online, dokumentation etc.

Referenser

Skriven av

Marie Nilsson

Marie Nilsson

Har jobbat på KalbyNet sedan 2008 som webbdesigner/projektledare. Hjälper våra kunder med Joomla & WordPress-lösningar.

Lämna en kommentar

Du kommenterar som gäst.

KalbyNet AB

Södra Portgatan 28 B vån 2
Södra Portgatan 28 B, 283 50 Osby
0479-42120
service@kalbynet.se

Följ oss

  

Kalbynet använder så kallade cookies för att göra din upplevelse bättre och ditt besök på hemsidan bekvämare. Genom att fortsätta accepterar du att vi använder cookies.
Mer info Ok