Kalbynet logo 19

kalbynet

ZOO blir responsive!

31 juli 2012

ZOO blir responsive!

Responsive design är ett hett ämne just nu. För att förenkla vad just responsive design är kan man sammanfatta det som att hemsidan anpassar sig efter vilken enhet man använder. Man behöver alltså endast göra en hemsida som sen anpasar sig efter om man går in via mobilen, datorn eller sin surfplatta.

Olika komponenter och program börjar nu utvecklas för att kunna fungera med responsive design. Något som vi på KalbyNet väntat på är att ZOO, en komponent vi använder oss av ska bli responsive, nu har detta äntligen hänt! Klicka här för att läsa artikeln som utvecklarna skrivit.

Vi använder ZOO som bloggverktyg, till att skapa produktkataloger, företagsregister etc och detta kan alltså nu bli responsive. Funderar du på om ditt företag skulle passa bäst med responsive design eller med en mobilanpassad hemsida kan du läsa ett tidigare blogginlägg Per skrivit om skillnad mellan dessa här!

Lämna en kommentar

Du kommenterar som gäst.

KalbyNet AB

Södra Portgatan 28 B vån 2
Södra Portgatan 28 B, 283 50 Osby
0479-42120
service@kalbynet.se

Följ oss

  

Kalbynet använder så kallade cookies för att göra din upplevelse bättre och ditt besök på hemsidan bekvämare. Genom att fortsätta accepterar du att vi använder cookies.
Mer info Ok