Kalbynet logo 19

kalbynet

Bejco.se

07 januari 2020

Bejco.se

Bejco är ett Älmhults företag som med egen produktutveckling och produktion marknadsför och säljer produkter för barn i förskoleåldern. Nova-serien är designad för barn mellan 1 och 6 år, med fo us på utrymmen för påklädning och förvaring. Nova innehåller klädförvaring, stövelknekt, fack för meddelanden, skohängare, omklädningsramp m.m. En lekplats för inomhusbruk erbjuds i form av en bil med husvagn och en husbil som stimulerar barnen till aktivitet.
Hemsidan är byggd i WordPress och produktdelen i WooCommerce, vilket innebär att sidan är förberedd för att i framtiden aktivera en webbshop med pris och en betallösning. Varje produkt har byggts med en kombination av WooCommerce mallen och WP page builder, vilket inneburit en större flexibilitet att bygga produktsidorna mer individuella baserat på omfång av material. Kalbynet har oc så svarat för översättning av sidan till både engelska och tyska. Även denna sida HTTPS:// installation med SSL certifikatet Let’s Encrypt.
Tillsammans med Kjellsa Reklamstudio har även fotoredigeringar gjorts i form av friläggning bilder och retuschering. Kunden har gett Kalbynet fria händer att bygga upp hemsidan och löpande har avstämning av material gjorts såväl via telefon och möten. Väl underbyggt material från kunden och snabb respons på våra frågor har varit grunden till ett smidigt och lyckosamt projekt.

KalbyNet AB

Södra Portgatan 28 B vån 2
Södra Portgatan 28 B, 283 50 Osby
0479-42120
service@kalbynet.se

Följ oss

  

Kalbynet använder så kallade cookies för att göra din upplevelse bättre och ditt besök på hemsidan bekvämare. Genom att fortsätta accepterar du att vi använder cookies.
Mer info Ok