Kalbynet logo 19

kalbynet

Träningscenter valde WordPress

01 februari 2017

Göinge Träningscenter

Göinge Träningscenter är ett träningscenter för alla! I sina lokaler i Glimåkra erbjuder de gym, utepass, gruppträningspass inomhus och cykelpass. Gammal som ung, erfaren eller nybörjare – alla skall känna sig välkomna och kunna träna efter vad som känns bäst för en själv.

Ett gott råd från Malin Alricsson, personlig tränare, är: "Skippa att räkna kalorier, kg och snittider på löpbandet utan lyssna på hur kroppen mår och vad som får dig att må bra."

Detta är ytterligare ett projekt där KalbyNet samarbetat med Kjellsa Reklamstudio. Ny logotype och grafisk profil har skapat basen för hemsidans utseende. Hemsidan är byggd i WordPress med Visual Composer för att enklare kunna underhålla sidan. Vi har installerat en kalender (The Events Calendar Pro) som på ett överskådligt vis informerar om när de olika träningspassen äger rum. Pro-versionen ger möjligheten att skapa och redigera återkommande pass på ett enkelt och smidigt sätt. Vår ambition har varit att på relativt kort tid skapa en informativ hemsida som andas samma entusiasm och välkomnande som personalen på Göinge Träningscenter bär med sig i sin vardag.

KalbyNet AB

Södra Portgatan 28 B vån 2
Södra Portgatan 28 B, 283 50 Osby
0479-42120
service@kalbynet.se

Följ oss

  

Kalbynet använder så kallade cookies för att göra din upplevelse bättre och ditt besök på hemsidan bekvämare. Genom att fortsätta accepterar du att vi använder cookies.
Mer info Ok