Kalbynet logo 19

kalbynet

Ett nystartat företag som satsar på hemsidan för att marknadsföra sig

22 november 2017

Mayumi hovslageri

Mayumi hovslageri startades juni 2017 av Matilda Josefsson. Nyutexaminerad från Flyinge Hovslagareutbildning valde hon att starta eget och även satsa på en hemsida, som beskriver henne och hennes verksamhet.

Kjellsa Reklamstudio har tagit fram den origamiinspirerade logotypen och KalbyNet har byggt upp sidan och dess innehåll. Med reklam på bilen som hänvisar till hemsidan är det tänkt att presumtiva kunder kan få en god inblick i Mayumi hovslageri och även information om vad som är viktigt att tänka på vid skoning.

En prislista byggd i pluginet Widgetkit gör det enkelt att underhålla och lägga till nya tjänster efterhand. KalbyNet har haft ambitionen att använda ord på sidan som kan tänkas vara de sökord en kund söker på för att hitta en hovslagare. Bra bildmaterial med Matilda i arbete och hennes passion fälttävlan gör sidan till ett bra profileringsverktyg.  

KalbyNet AB

Södra Portgatan 28 B vån 2
Södra Portgatan 28 B, 283 50 Osby
0479-42120
service@kalbynet.se

Följ oss

  

Kalbynet använder så kallade cookies för att göra din upplevelse bättre och ditt besök på hemsidan bekvämare. Genom att fortsätta accepterar du att vi använder cookies.
Mer info Ok