Kalbynet logo 19

kalbynet

Tre hemsidor som blev till en

05 december 2017

Naturhälsan

Naturhälsan i Göinge med Ann Jönsson som grundare och ägare har många strängar på sin lyra, vilket även visar sig på den nya hemsidan. På hemsidan har tre olika verksamheter samlats, dels Naturhälsan med rekreation och behandlingar, dels Naturmedicinska Akademin med Megineterapeut utbildningen och därtill Ann i egen regi såsom bl.a. sångerska, konferencier och föredragshållare.

KalbyNet har haft i uppdrag att förena de olika verksamhetsgrenarna på en gemensam hemsida. Mycket tid har lagts i dialog med kunden för att få fram en tydlig struktur och samtidigt skapa en skön känsla som förmedlar meditation och rekreation. I Anns egen blogg ”Något på hjärtat” under Kultur skriver Ann tänkvärda funderingar om allt mellan himmel och jord.

Hemsidan är byggd i WordPress och kunden använder sig av inlägg (posts) för att presentera kommande aktiviteter såväl på startsidan som under fliken Aktuellt. Utbudet av Naturhälsans olika behandlingar är byggd i Widgetkit. Integrerat på sidan Kultur/Ann finns en jingel med ett smakprov på hennes senaste julvisa samt ett beställningsformulär.

KalbyNet AB

Södra Portgatan 28 B vån 2
Södra Portgatan 28 B, 283 50 Osby
0479-42120
service@kalbynet.se

Följ oss

  

Kalbynet använder så kallade cookies för att göra din upplevelse bättre och ditt besök på hemsidan bekvämare. Genom att fortsätta accepterar du att vi använder cookies.
Mer info Ok